a6_2011

Fordel bilafgiften ud på månedlige betalinger frem for at betale den på én gang.

Hos Abiler tilbyder vi erhvervsleasing, men naturligvis også lånefinansiering, hvis du foretrækker at eje din nye bil.

Leasing er blevet populær blandt danske bilkøbere

Læs mere om leasing her

darkpanel

Din nyindkøbte bil gennemgår et omfattende værkstedstjek, inden vi gør den kosmetisk klar til dig. Du får fornemmelsen og duften af nyt køretøj – og ikke mindst en velkørende bil, der er klar til at bringe dig fra A til B til C til …

Vi er kendt for at levere topklargjorte biler

Læs om vores klargøring

darkpanel2

Selvom vi er et mindre bilhus, har vi alt det nyeste testudstyr til Audi, BMW, Volvo og VW. Din bil gennemgår en række relevante tjek- og kontrolpunkter, inden vi overlader nøglerne til dig. Vi ved nemlig, at det kun er 100% tilfredse kunder, der kommer igen.

Værksted

Læs om vores værksted

Biler i topklasse

Vi handler kun med kvalitetsbiler. Nyere brugte biler i den eksklusive ende med få år på bagen og masser af kilometer i sig endnu. Hvis du går efter det bedste, behøver du ikke lede længere.

Kaffe på kanden

Besøg os og nyd de smukke biler. Vi har sikkert den model, du drømmer om, og som passer til din økonomi. Og hvis vi ikke har den på lager, så skaffer vi den. 

Vores ekspertise hjælper dig i mål

Du kan sagtens finde større og smartere bilhuse end vores. Men vi tror ikke, du finder et sted med større hjerte for kvalitet og eksklusiv elegance. Vi har arbejdet dedikeret med gode mærker som Audi, BMW, Volvo og VW i mange år, og vi ved mere om bilerne end de fleste. Du snakker med mester selv og får derfor den ægte fagmands gode råd, inden du beslutter dig. 

Vil du købe eller lease din næste bil?

Vi hjælper dig med den rigtige finansiering, uanset om du vil købe, privatlease eller erhvervslease din nye bil. Så kig forbi til en bilsnak eller ring til os på +45 75 33 12 20.