AUDI Q7 3,0 TDi 232 quattro S-tr. S-line. Pris DKK 389.000

7 pers. S-line, aut.gear/tiptronic, Adaptiv fartpilot, 20″ alufælge, 2 zone klima, motorkabinevarmer m. GSM Start, fjernb. c.lås, parkeringssensor, ratgearskifte, kørecomputer, Bang & Olufson soundsystem, udv. temp. måler, regnsensor, sædevarme, højdejust. forsæde, Alcantara loft, glastag, el-spejle m/varme, MMI-navigation, multifunktionsrat, bluetooth, armlæn, læderindtræk, læderrat, lygtevasker, tågelygter, xenon-kurvelys, esp, diesel partikel filter, el-svingbar træk 3200kg.

Ring og få en bilsnak på 50 244 244.

 

Fordel bilafgiften ud på månedlige betalinger frem for at betale den på én gang. Hos Abiler tilbyder vi erhvervsleasing, men naturligvis også privat lånefinansiering, hvis du foretrækker at eje din nye Audi.

Discover the Changing Crypto Market with Chain Wizard AI Experience the ideal trading platform for cryptocurrency insights! Get a competitive edge with historical data and pattern analysis. Make long-term decisions and diversify your portfolio. Partner with us for a streamlined trading experience. Learn more.