AUDI Q7 3,0 TDi 232 quattro S-tr. S-line. Pris DKK 389.000

7 pers. S-line, aut.gear/tiptronic, Adaptiv fartpilot, 20″ alufælge, 2 zone klima, motorkabinevarmer m. GSM Start, fjernb. c.lås, parkeringssensor, ratgearskifte, kørecomputer, Bang & Olufson soundsystem, udv. temp. måler, regnsensor, sædevarme, højdejust. forsæde, Alcantara loft, glastag, el-spejle m/varme, MMI-navigation, multifunktionsrat, bluetooth, armlæn, læderindtræk, læderrat, lygtevasker, tågelygter, xenon-kurvelys, esp, diesel partikel filter, el-svingbar træk 3200kg.

Ring og få en bilsnak på 50 244 244.

 

Leasing

Fordel bilafgiften ud på månedlige betalinger frem for at betale den på én gang. Hos Abiler tilbyder vi erhvervsleasing, men naturligvis også privat lånefinansiering, hvis du foretrækker at eje din nye Audi.

Serviceaftale

Ved indgåelse af leasingaftale, kan vi samtidig tilbyde serviceaftale. Hvis du ønsker, at kende dit bilbudget, kan serviceaftale være en god mulighed. Vores serviceaftaler dækker alt, undtaget kaskoskader og misbrug.