Mercedes Benz A250e

Super lækker næsten sprit ny Mercedes A250 e som kører op til 60 km på ren el, og med kun 7000 km på tælleren. Bilen er udstyret med sportssæder med lækkert sort imiteret læder på sæderne, parkeringsassistent, bak-sidepejle med automatisk nedblænding,  GPS antenne,  regnsensor, fartpilot, vejskiltegenkendelse, klimaanlæg, fjernlysassist, tonede ruder, sædevarme, trådløs opladning af telefon, automatgear,

Ring og få en bilsnak på 75 33 12 20

 

Leasing

Fordel bilafgiften ud på månedlige betalinger frem for at betale den på én gang. Hos Abiler tilbyder vi privat- og erhvervsleasing, men naturligvis også privat lånefinansiering, hvis du foretrækker at eje din nye bil.

Serviceaftale

Ved indgåelse af leasingaftale, kan vi samtidig tilbyde serviceaftale. Hvis du ønsker, at kende dit bilbudget, kan serviceaftale være en god mulighed. Vores serviceaftaler dækker alt, undtaget kaskoskader og misbrug.