Audi A6 3,0 TDI Avant

Denne lækre Audi A6 med 326 KH har vi hentet i Tyskland til en af vores kunder. Bilen er godt udstyret med el-sidespejle, parkeringsassistent, parkeringsbremser, nightvision, adaptiv fartpilot, LED lygter, multifunktionsrat, skiltegenkendelse, kørecomputer, navigationssystem, dæktrykskontrol, læder sportssæder, elektrisk sædeindstilling, sædevarme, vognbaneassistent, forlygtevasker, keyless, Topview kamera.

Ring og få en bilsnak på 75 33 12 20

 

Leasing

Fordel bilafgiften ud på månedlige betalinger frem for at betale den på én gang. Hos Abiler tilbyder vi privat- og erhvervsleasing, men naturligvis også privat lånefinansiering, hvis du foretrækker at eje din nye bil.

Serviceaftale

Ved indgåelse af leasingaftale, kan vi samtidig tilbyde serviceaftale. Hvis du ønsker, at kende dit bilbudget, kan serviceaftale være en god mulighed. Vores serviceaftaler dækker alt, undtaget kaskoskader og misbrug.