Audi A4 2,0 TDi Avant

Denne flotte Audi A4  Avant med 150 HK er hentet hjem på bestilling fra en kunde. Bilen er udstyret med fjernlysassistent, vejskilteassistent, parkeringscensor for/bag, adaptiv fartpilot, climatronic, virtuel cockpit, bakkamera, sportsmultifunktionsrat i læder, navigation, dæktryksmåler,  el bagklap, sædevarme, vognbaneassistent, central lås med keyless go, alu lister, el sidespejle med varme.

Ring og få en bilsnak på 75 33 12 20

 

Leasing

Fordel bilafgiften ud på månedlige betalinger frem for at betale den på én gang. Hos Abiler tilbyder vi privat- og erhvervsleasing, men naturligvis også privat lånefinansiering, hvis du foretrækker at eje din nye bil.

Serviceaftale

Ved indgåelse af leasingaftale, kan vi samtidig tilbyde serviceaftale. Hvis du ønsker, at kende dit bilbudget, kan serviceaftale være en god mulighed. Vores serviceaftaler dækker alt, undtaget kaskoskader og misbrug.