Audi TTS Road 2,0 Quattro

Smart sommerbil hentet fra Tyskland på bestilling fra kunde. Bilen er udstyret med dsg aut. gear, parkeringscensor for/bag, fodgængerassist, parkeringsbremse, fartpilot, klima anlæg, bakkamera, vejskiltegenkendelse, navigation, zenon lygter, læder sportssæder, elektrisk sædeindstilling, sædevarme, vognbaneassistent, forlygtesprinkeranlæg, centrallås.

En virkelig lækker og smart bil !

Ring og få en bilsnak på 75 33 12 20

 

Leasing

Fordel bilafgiften ud på månedlige betalinger frem for at betale den på én gang. Hos Abiler tilbyder vi privat- og erhvervsleasing, men naturligvis også privat lånefinansiering, hvis du foretrækker at eje din nye bil.

Serviceaftale

Ved indgåelse af leasingaftale, kan vi samtidig tilbyde serviceaftale. Hvis du ønsker, at kende dit bilbudget, kan serviceaftale være en god mulighed. Vores serviceaftaler dækker alt, undtaget kaskoskader og misbrug.